Antena 3 CNN Sport Fotbal intern În sfârşit Bucur(ie) pentru FC Timişoara. Bănăţenii s-au impus cu 4-1 în faţa Gloriei Buzău (VIDEO)

În sfârşit Bucur(ie) pentru FC Timişoara. Bănăţenii s-au impus cu 4-1 în faţa Gloriei Buzău (VIDEO)

În sfârşit Bucur(ie) pentru FC Timişoara. Bănăţenii s-au impus cu 4-1 în faţa Gloriei Buzău (VIDEO)
Sursa foto: gigel bucur
04 Apr 2009   •   16:57

Timişonerii nu au avut foarte multe motive de bucurie în acest retur, iar atacantul Gigel Bucur a avut cu atât mai puţine. Rezultatele neconvingătoare au săpat moralul echipei în timp ce absenţa golului l-a făcut pe atacant să îşi piardă încrederea. Cu toate acestea, elevii lui Gabi Balint au reuşit un rezultat bun sâmbătă, 4-1 pe "Dan Păltinişanu" cu "lanterna roşie" Buzău iar atacantul a spart gheaţa în acest retur şi a marcat de două ori.
Nici de această dacă jocul echipei antrenate de Gabi Balint nu a fost mai bun decât ceea ce se putea vedea în timpul mandatului lui Duşan Uhrin. Oaspeţii au început jocul punând mai multe probleme, dar timişorenii au avut mare noroc atunci când un şut din afara careului a lovit mână unui buzoian, iar gazdele au obţinut penaltyul în minutul 8, pe care Gigel Bucur l-a transformat. Fostul jucător de la Sportul Studenţesc a trecut astfel peste gândurile negre cu care s-a întors de la echipa naţională, unde a văzut din teren cele două eşecuri cu Serbia şi Austria.

Minutul 40 a adus dublarea avantajului, cu toate că violeţii nu arătaseră un fotbal de mare calitate în prima repriză. Golul a picat dintr-o fază în care vina i-a aparţinut 100% portarului Mihai Mincă, acesta scăpând în poartă un şut uşor al lui Vigariu.

Liniştea nu avea să dureze mult, însă pentru gazde. Gabi Balint şi-a pus mâinile în cap atunci când a văzut, în ultimul minut al primei reprize, că buzoienii au reuşit să înscrie dintre o mulţime de apărători ai gazdelor, prin Flotin Maxim. Acesta a primit o pasă de pe dreapta şi a şutat cu siguranţă, pe jos, în stânga lui Pantilimon.

Suporterii care au venit pe stadion au regretat, probabil, greşeala făcută când, în repriza a doua, cele două echipe s-au întrecut prin jocul slab prestat. Cu toate acestea, Timişoara s-a mai "lipit" la două goluri, prin acelaşi Gigel Bucur şi prin armeanul Arman Karamian.

Karamian a reuşit şi el un gol frumos, după o combinaţie cu celălalt pasator de marcă al echipei, Valentin Bădoi. Cei doi jucători de bandă au combinat în minutul 86, Bădoi pasându-i în faţa porţii lui Karamian, iar armeanul a reluat simplu, cu stângul, pe lângă un portar Mincă depăşit complet de situaţie.

Marele câştig al echipei de pe Bega în această partidă este că, probabil, Bucur şi-a recăpătat pofta de gol chiar înaintea partidei din Giuleşti de la mijlocul acestei săptămâni. Timişoara este, acum la 3 puncte de liderul clasamentului, Dinamo, care joacă mai târziu într-un derby de tradiţie al Bucureştiului, în compania Rapidului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Gloria Buzau Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close