Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă o victimă. Gigi Becali îl trimite pe Arthuro la echipa a doua a Stelei

Încă o victimă. Gigi Becali îl trimite pe Arthuro la echipa a doua a Stelei

Încă o victimă. Gigi Becali îl trimite pe Arthuro la echipa a doua a Stelei
22 Oct 2008   •   14:05

Marius Lăcătuş nu a fost singurul vinovat pentru înfrângerea cu Lyon, scor 3-5. Gigi Becali i-a reproşat antrenorului că nu l-a schimbat la pauză pe atacantul Arthuro Henrique. Astfel că, după ce l-a forţat prin declaraţii pe Lăcătuş să demisioneze, Gigi Becali a anunţat că atacantul brazilian va fi trimis la echipa a doua a clubului, în urma evoluţiilor slabe ale acestuia.
?Ne trebuie atacanţi, în rest avem super echipă, Arthuro va merge la echipa a doua. Înfrângerea de aseară mi-a provocat o durere mare în suflet, pentru că i-am avut în mână pe francezi?, a spus Gigi Becali. Chiar după meci patronul Stelei declarase: ?Arthuro nu ştia pe ce lume se află, trebuia să vină şi în apărare la fazele fixe. El a pierdut meciul. El ştie să dea numai pase în spate?.
Atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt a fost transferat de Steaua în această vară de la gruparea spaniolă Deportivo Alaves. El a înscris pentru gruparea din Ghencea doar două goluri, în etapa a 2-a a Ligii I, contra lui FC Braşov, şi în cel de-al treilea meci al Grupei F a Ligii Campionilor, contra lui Olympique Lyon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Marius Lacatus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close