Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un angajat FRF "certat" cu legea. Un maseur, prins când vindea 1 kilogram de heroină! (VIDEO)

Încă un angajat FRF "certat" cu legea. Un maseur, prins când vindea 1 kilogram de heroină! (VIDEO)

Încă un angajat FRF "certat" cu legea. Un maseur, prins când vindea 1 kilogram de heroină! (VIDEO)
Sursa foto: flagrant trafic froguri
28 Mai 2009   •   17:42

FRF nu mai scapă de scandaluri. Unul dintre maseurii unei echipe naţionale de juniori, V. Gabriel, în vârstă de 44 de ani, a fost prins în flagrant de poliţie atunci când încerca să vândă un kilogram de heroină pentru o sumă importantă, de 18.000 de euro. Angajatul FRF a fost arestat prevenitv pentru trafic de droguri de mare risc şi situaţia sa nu este deloc una pozitivă, deoarece este recidivist.
Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este cea care a făcut publică arestarea maseurului, printr-un comunicat de presă, în care se arată că forţele prezente la realizarea flagrantului au fost asigurate de direcţia menţionată şi de Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direţia de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog. Acţiunea a avut loc pe 26 mai în cartierul Rahova din Bucureşti.
Inculpatul a mai fost condamnat în 2006 pentru o faptă similară, el fiind şi atunci prins făcând trafic de droguri de mare risc. Spre norocul său, însă, de acea dată a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. De această dată nu va mai scăpa, cu singuranţă, la fel de uşor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close