Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un antrenor din Liga I a fost dat afară

Încă un antrenor din Liga I a fost dat afară

Încă un antrenor din Liga I a fost dat afară
02 Iun 2017   •   15:10

Principalul finanţator al echipei de fotbal FC Botoşani, Valeriu Iftime, susţine că a decis să nu prelungească înţelegerea cu antrenorul Leo Grozavu pe motiv că nu vrea să i se mai impună ''reguli speciale''. 

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că întreruperea colaborării dintre FC Botoşani şi Grozavu a avut loc ''prin voinţa părţilor'', în condiţiile în care contractul actual expiră pe 30 iunie. 

''Contractul nostru se va încheia şi nu îl vom mai prelungi. Este starea şi voinţa părţilor. Leo şi-a spus că vrea mai mult pentru Botoşani, că vrea nişte schimbări radicale, iar eu am spus că nu pot face schimbări radicale şi nici nu mai vreau să lucrez în starea asta ca cineva să îmi impună reguli speciale'', a afirmat Iftime. 

Acesta a subliniat că ''nu sunt probleme la Botoşani'' şi că îşi doreşte să continue ''cu paşi mici, dar siguri''. El susţine că va schimba strategia clubului, în sensul ca finanţarea acestuia să fie realizată prin vânzarea de jucători, nu prin transfer de bani de la firma Elsaco, pe care o patronează. 

''Noi avem o construcţie a bugetului care este cu totul şi cu totul altă strategie. Am spus că avem o datorie istorică pe care vreau uşor-uşor să o acopăr doar din vânzări de fotbalişti şi, în măsura în care acopăr această datorie, voi creşte an de an bugetul, dar nu mai pot să îmi permit şi nu mai fac asta nicio secundă să dau buget de la mine. Elsaco, care este proprietarul clubului, are până acum mai mult de opt milioane de euro cheltuiţi în fotbal'', a menţionat Iftime. 

×
Subiecte în articol: FC Botosani
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close