Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un transfer pentru Steaua: Andrei Prepeliţă a semnat pe 4 ani cu roş-albaştrii

Încă un transfer pentru Steaua: Andrei Prepeliţă a semnat pe 4 ani cu roş-albaştrii

Încă un transfer pentru Steaua: Andrei Prepeliţă a semnat pe 4 ani cu roş-albaştrii
Sursa foto: Foto: steauafc.com
02 Aug 2011   •   15:35

Andrei Prepeliţă este oficial jucătorul Stelei. Mijlocaşul de 25 de ani a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu echipa antrenată de Ronny Levy, anunţă site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Sunt bucuros că am semnat cu Steaua şi sper ca evoluţiile mele să îi facă pe cei din conducere să nu regrete că m-au adus. Voi da totul pentru Steaua şi sper să câştigăm campionatul”, a spus fotbalistul.

Prepeliţă a debutat la numai 17 ani în prima echipă a lui FC Argeş, alături de care a petrecut cinci sezoane (2002-2007), înainte de a se transfera la Universitatea Craiova, unde a evoluat în ultimii patru ani.

Steaua a încercat să parafeze transferul încă de luni, însă oficialii săi nu au găsit pe nimeni la LPF. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craoiva, a avertizat că roş-albaştrii riscă să piardă meciurile în care îl vor folosi pe Prepeliţă la masa verde, din cauză că jucătorul ar fi încă sub contract cu oltenii.

După ce FRF a trimis un fax către Ligă prin care se confirmă că Andrei Prepeliţă este liber de contract, urmare a dezafilierii Univeristăţii Craiova, Steaua a depus actele necesare transferului.

Odată cu transferul lui Prepeliţă, Gigi Becali a anunţat şi despărţirea de Liviu Băjenaru, care urmează să meargă la Astra Ploieşti, şi de Novak Martinovic. În privinţa bosniacului Stojan Vranjes, patronul roş-albaştrilor a confirmat interesul de a-l achiziţiona şi a anunţat că se va întâlni cu preşedintele Pandurilor.

E posibil să îl luăm pe Vranjes, dar o să negociez azi cu Condescu. A zis că orice jucător este de vânzare. Dacă ne înţelegem bine, dacă nu, iar bine. Oricum acum nu mai ducem lipsă de valori”, a spus Becali, conform Mediafax.

×
Subiecte în articol: transferuri Liga I steaua Gigi Becali
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close