Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Încă un transfer pentru Steaua: Ovidiu Dănănae a semnat cu roş-albaştrii

Încă un transfer pentru Steaua: Ovidiu Dănănae a semnat cu roş-albaştrii

Încă un transfer pentru Steaua: Ovidiu Dănănae a semnat cu roş-albaştrii
Sursa foto: Foto: steauafc.com
de M.T.    |    05 Ian 2012   •   15:06

Ziua şi transferul pentru Steaua. La mai puţin de 24 de ore de la achiziţionarea lui Paul Pârvulescu, roş-albaştrii au obţinut semnătura unui alt jucător, Ovidiu Dănănae, care a evoluat ultima oară în Rusia, la Tom Tomsk.

FC Steaua Bucureşti anunţă că fotbalistul Ovidiu Dănănae (26 de ani) a semnat astăzi cu echipa roş-albastră. Jucătorul care a evoluat la Tom Tomsk a parafat un contract pe o perioadă de 4 ani şi jumătate cu echipa noastră. FC Steaua Bucureşti îi urează lui Ovidiu Dănănae mult succes în tricoul roş-albastru”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Stelei.

Sunt foarte fericit pentru că până la urmă s-a realizat acest transfer. Am venit cu sufletul deschis la Steaua şi îmi doresc să ne îndeplinim toate obiectivele”, a declarat Dănănae.

Prin transferul fostului jucător al Universităţii Craiova, roş-albaştrii au rezolvat problema fundaşului dreapta, post pe care echipa lui Ilie Stan a suferit în prima parte a sezonului.

Dănănae este al cincilea transfer făcut de Steaua în această iarnă, după Chiricheş, Chipciu, Machado şi Pârvulescu. Doar trei dintre aceştia vor putea însă fi trecuţi pe lista UEFA, urmând astfel să aibă drept de joc în Europa League.


×
Subiecte în articol: transfer Liga I steaua
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close