Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Început de vis, final de coşmar: Steaua Bucureşti - Olympique Lyon 3-5

Început de vis, final de coşmar: Steaua Bucureşti - Olympique Lyon 3-5

Început de vis, final de coşmar: Steaua Bucureşti - Olympique Lyon 3-5
22 Oct 2008   •   02:20

Steaua Bucureşti a fost învinsă cu scorul de 5-3 (1-2) de către formaţia franceză Olympique Lyon, marţi seara, pe teren propriu, în etapa a treia a grupei F din Liga Campionilor. Echipa din Ghencea a fost aproape de o victorie foarte importantă, a condus cu 2-0 şi cu 3-2, dar a pierdut în faţa unei formaţii foarte valoroase, care a speculat nesincronizările din apărarea stelistă.
După acest eşec, Steaua nu mai are şanse de calificare în optimile de finală ale competiţiei, dar va lupta cu Fiorentina pentru locul 3, care asigură calificarea în Cupa UEFA.
Steaua a deschis destul de repede scorul, în minutul 8, prin brazilianul Arthuro, care a reluat cu capul centrarea excelentă a lui Ogăraru: 1-0. Acesta a fost primul gol al Steleui în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Peste numai trei minute, roş-albaştrii şi-au mărit avantajul după cornerul executat de Nicoliţă, la care Goian a reluat mingea în plasă cu toată opoziţia lui Lloris: 2-0.
Lyon a fost forţată de scor să iasă tot mai mult la atac şi a reuşit să reducă din handicap la o fază la care Keita, rămas liber pe partea dreaptă a atacului francez, a şutat fără speranţe pentru Zapata, în minutul 23. Lyon a egalat în minutul 33, prin Benzema, care a reluat simplu cu capul în plasă la centrarea lui Grosso, după ce a fost lăsat liber de Goian şi Rădoi la marginea careului mic.
Steaua a intrat în avantaj la pauză, prin golul marcat de Ovidiu Petre, cu capul, din nou după o fază fixă, corner execuat de Nicoliţă, în minutul 45. Repriza a doua a fost însă la discreţia oaspeţilor, care au atacat din start şi au avut şi ocazii imediat.
Golul a întârziat să apară până în minutul 70, când în decurs de numai două minute, Lyon a reuşit să întoarcă scorul: mai întâi a egalat Fred, la capătul unei faze rapide, încheiată cu şut din marginea careului, ca apoi Benzema să ducă scorul la 4-3 după o lovitură liberă a lui Juninho.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close