Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Incidente la finala Cupei. Timişorenii au atacat fanii lui CFR Cluj pe străzile din Târgu-Jiu! (VIDEO)

Incidente la finala Cupei. Timişorenii au atacat fanii lui CFR Cluj pe străzile din Târgu-Jiu! (VIDEO)

Incidente la finala Cupei. Timişorenii au atacat fanii lui CFR Cluj pe străzile din Târgu-Jiu! (VIDEO)
Sursa foto: suporteri fc timisoara
13 Iun 2009   •   20:35

Finala Cupei României din acest an se joacă între două echipe din vestul ţării, FC Timişoara şi CFR Cluj, iar acest lucru putea fi un indicator al unui meci fără violenţe. Nimic mai greşit! FC Timişoara este însoţită de 5.000 de fani la Târgu Jiu, iar cinci dintre aceştia au reuşit să rănească doi suporteri clujeni. Forţele de ordine au intervenit, în cele din urmă, iar un suporter bănăţean a fost reţinut.
Capacitatea arenei din Târgu-Jiu, pe care se va desfăşura finala Cupei României este de doar 9.000 de locuri, iar bănăţenilor le revin, în mod normal, o treime din acestea. Totuşi, 5.000 de suporteri al FC Timişoara au venit în oraşul gorjean şi, unii dintre ei au intrat în conflict cu suporteri ai deţinătoarei trofeului, CFR Cluj, potrivit Mediafax. Doi dintre suporterii echipei din Gruia au avut de suferit după conflictul iscat cu două ore înaintea meciului, iar Jadarmeria se va asigura la stadion că nu se vor produce evenimente nedorite, aducând 1.000 de jandermi pentru a păzi galeriile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Romaniei CFR Cluj FC Timisoara
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close