Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Înfrângere din oficiu? Craiova, "interzisă" la Severin, nu are teren pentru jocul cu Gaz Metan

Înfrângere din oficiu? Craiova, "interzisă" la Severin, nu are teren pentru jocul cu Gaz Metan

Înfrângere din oficiu? Craiova, "interzisă" la Severin, nu are teren pentru jocul cu Gaz Metan
Sursa foto: ion oblemenco
24 Feb 2010   •   13:55

Universitatea Craiova se confruntă cu o nouă problemă neaşteptată. Nu are unde să dispute meciul cu Gaz Metan Mediaş din aces week-end! Patronul Adrian Mititelu, aflat în conflict cu Primăria Craiova, a obţinut licenţa pentru terenul de la Drobeta Turnu-Severin dar nu s-a gândit să se intereseze de prevederile din regulamente. Şi, cum sediul clubului este la mai mult de 50 de kilometri de Severin, Craiova nu are unde disputa meciul cu Gaz Metan.
"Stadionul de la Severin a fost omologat. Regulamentul spune că un club poate schimba locul de desfăşurare a meciului de pe teren propriu la o distanţă maximă de 50 de km de sediul social. Această reglementare împiedică clubul Universitatea Craiova să joace la Turnu Severin. Comitetul Executiv al FRF are competenţa să schimbe regulamentul. Dacã nu-l schimbă, e clar că nu se poate juca acolo, pentru că încalcă regulamentul", a declarat directorul departamentului de licenţiere al FRF, Viorel Duru, pentru Mediafax.
Primăria Craiova redeschide opţiunea "Ion Oblemenco"
În aceste condiţii, Adrian Mititelu aşteaptă salvarea, care poarte veni ori de la Comitetul Executiv al FRF, ori de la Primăria Craiova. Şi edilul şef al urbei oltene nu a aşteptat prea mult, întinzând o mână echipei de fotbal.
"Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a primit din partea Federaţiei Române de Fotbal acordul de a juca meciurile pe stadionul din localitatea Drobeta Turnu Severin. În aceste condiţii, Primarului Municipiului Craiova îşi reafirmă declaraţiile din ultima perioadă conform cărora echipa de fotbal Universitatea Craiova îşi poate disputa în continuare meciurile pe Stadionul "Ion Oblemenco". În condiţiile în care între clubul Universitatea Craiova şi Primăria Municipiului Craiova vor fi reluate discuţiile privind încheierea unui nou contract de concesiune, Primăria este dispusă să ofere concesionarea stadionului contra sumei de 1 euro/lună", a comunicat miercuri Primăria Craiova.

Universitatea Craiova a anunţat deja că nu are unde să dispute partida cu Gaz Metan Mediaş.
"Partida nu poate avea loc la Severin deoarece disputarea jocului în localitatea Drobeta Turnu Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, deşi iniţial a existat un acord scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus menþionatã".
Partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş este programată sâmbătă, 27 februarie, la ora 14:00.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Adrian Mititelu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close