Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Înfrângere şi la Severin: "U" Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-2, cu fraţii Costea pe post de ratangii (VIDEO)

Înfrângere şi la Severin: "U" Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-2, cu fraţii Costea pe post de ratangii (VIDEO)

Înfrângere şi la Severin: "U" Craiova - Gaz Metan Mediaş 1-2, cu fraţii Costea pe post de ratangii (VIDEO)
27 Feb 2010   •   16:09

Se îngroaşă gluma la Universitatea Craiova. Oltenii nu au reuşit să iasă din zona retrogradării după meciul de pe "teren propriu" cu Gaz Metan Mediaş, încheiat cu victoria oaspeţilor cu 2-1. Stadionul de la Drobeta-Turnu Severin nu le-a adus noroc elevilor lui Wotte, care au înregistrat a opta înfrângere în ultimele zece partide.

Alin Liţu a deschis scorul în minutul 8, dar Craiova putea reveni rapid în joc după ce arbitrul a dictat penalty. Gângioveanu a fost faultat de Buchta în careu, însă Florin Costea a trimis slab şi portarul oaspeţilor a reţinut fără probleme. Fratele lui Florin Costea, Mihai, putea egala şi el pe finalul primei reprize, însă a trimis în bară de la 20 de metri.

În minutul 70, Lazăr a majorat diferenţa şi probabil oficialii olteni se felicitau pentru faptul că nu au permis accesul pe stadion cu aparate foto digitale, fanii craioveni neputând să imortalizeze astfel eşecul favoriţilor. Scorul final a fost stabilit de Trică, în al doilea minut al prelungirilor, dar era deja prea târziu pentru miracole.



Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close