Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Insulele Feroe - România. Avertismentul unui jucător: E mai dificil

Insulele Feroe - România. Avertismentul unui jucător: E mai dificil

Insulele Feroe - România. Avertismentul unui jucător: E mai dificil
11 Oct 2015   •   14:45

Insulele Feroe - România. Se tem tricolorii de un eşec ruşinos contra Insulelor Feroe şi încearcă să ne pregătească pentru aşa ceva? Sau e doar vechea tactică de "adormire" a adversarilor?

Insulele Feroe - România. Răzvan Raţ, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai României a oferit pentru GSP o declaraţie cât se poate de precaută înaintea partidei de diseară.

Insulele Feroe - România. ”Insulele Feroe formează, chiar dacă risc să mă repet, o echipă imprevizibilă, care îţi poate pune probleme şi, atâta timp cât nu eşti atent, nu eşti concentrat sută la sută, lucrurile se pot complica. Cu siguranţă, ei îşi vor apăra şansele. Pentru mine este foarte simplu. Fotbalul cred că se schimbă de la an la an, de la campionat la campionat. În fiecare an, fotbalul devine şi mai dificil pentru fiecare dintre noi, se joacă mai în viteză, este mult mai tacticizat. Din 2008 până acum s-au schimbat foarte multe în fotbal, cu toate că sunt lucruri pe care dumneavostră nu le sesizaţi. Noi, fotbaliştii, le simţim din teren” a spus Raţ.

×
Subiecte în articol: România avertisment Razvan Rat
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close