Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Învinşi din start. Costin Lazăr nu dă şanse Rapidului la cupele europene

Învinşi din start. Costin Lazăr nu dă şanse Rapidului la cupele europene

Învinşi din start. Costin Lazăr nu dă şanse Rapidului la cupele europene
Sursa foto: costin lazar
01 Iul 2009   •   13:44

Viitorul arată rău pentru Rapid, cred chiar jucătorii echipei de sub Podul Grant. Costin Lazăr, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din lotul lui Viorel Hizo, este de părere că în condiţiile în care conducerea nu va face transferuri şi se va baza doar pe tinerii promovaţia de la echipa a doua. Internaţionalul român s-a plâns şi de atmosfera din lotul Rapidului, pe care o vede foarte proastă.
"Situaţia de la Rapid îşi pune amprenta asupra jucătorilor. Din ce văd eu, nu cred că sezonul ăsta va fi destul de bun pentru noi, pentru că situaţia nu s-a remediat. Nu cred că putem spera la un loc de cupă europeană. Cu vânzare de jucători şi fără achiziţii nu se poate obţine aşa ceva sezonul ăsta. Am văzut că sigura variantă este promovarea tinerilor de la echipa a doua. Dacă obiectivul de calificare în cupele europene e fixat deja de conducere noi vom lupta pentru el, dar nu ştiu dacă îl vom îndeplini", a declarat mijlocaşul giuleştean, pentru Mediafax.
Pe lângă lipsa de jucători noi şi despărţirea de cei din lot, Lazăr deplânge şi atmosfera din lot, care nu este propice performanţei, chiar dacă "performanţă" este un nume dat locului şase din Liga I, ultimul care duce în Europa League.
"Dacă nu strângem rândurile şi nu reparăm ce e stricat la echipă nu putem avea pretenţii anul ăsta. Cu toate că noi, jucătorii, ne dorim să jucăm în Cupa UEFA sau în Liga Campionilor. Atmosfera din finalul campionatului e aceeaşi, şi văd că devine din ce în ce mai proastă", a declarat cu îngrijorarea fotbalistul.
Fără Copos! Aceasta este soluţia găsită de Costin Lazăr, care îşi dă seama că patronul echipei a fost foarte afectat de criza financiară şi înţelege că doar cu alt patron s-ar putea rezolva problemele financiare de la Rapid.
"Pe mine nu mă sperie că se întăresc celelalte echipe. La situaţia care este acum nu mă mai sperie nimic. Chiar îmi doresc să se îmbunătăţească situaţia, să se găsească o modalitate şi cineva să preia clubul, să-l scoată pe domnul Copos. Dânsul a investit o grămadă de bani şi cu siguranţă îi este greu cu criza asta financiară. Sperăm să vină cineva cu o putere financiară mult mai mare. Eu nu mai ştiu nimic de domnul Copos, n-am vorbit cu dânsul", a declarat Lazăr, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close