Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone: ?Am planuri la Rapid, dacă vad că putem lua campionatul rămân?

Ioan Andone: ?Am planuri la Rapid, dacă vad că putem lua campionatul rămân?

Ioan Andone: ?Am planuri la Rapid, dacă vad că putem lua campionatul rămân?
Sursa foto: ioan andone
30 Apr 2010   •   18:39

Antrenorul rapidist se simte bine la Rapid şi, în ciuda faptului că numele îi este deseori legat de Dinamo, îşi doreşte să rămână în Giuleşti şi sezonul viitor. Andone recunoaşte că patronul Copos a început deja să îi facă oferte pentru a-l ţine la Rapid, dar spune că nu va semna până când nu se termină campionatul în curs.
"Pentru Rapid am planuri, pentru Dinamo nu, pentru că nici n-am discutat cu cei de acolo. Din noiembrie au început cu domnul Dinu şi Ţălnar şi e normal să-şi continue planurile lor, ceea ce şi-au propus să construiască. Eu n-am intrat şi nici în viitor nu cred că voi intra în planurile celor de la Dinamo. Asta e părere mea. Dar să nu vă gândiţi că eu aştept vreo ofertă de la Dinamo. Nu. Eu am ofertă de la Rapid şi o analizez pe asta. Eu îmi doresc să rămân aici. Vreau ca lumea să fie mulţumită de munca mea şi pe viitor să facem echipă şi să câştigăm campionatul. Nu să stăm la mâna unui meci cu Dinamo pentru un loc de Liga Europa. Eu vreau să câştig campionatul aşa... să nu aibă nimeni nimic de comentat. Dacă vor putea să îmi ofere asta, rămân. Azi, acum dacă mă întrebaţi, nu ştiu însă dacă rămân sau nu la Rapid", a declarat tehnicianul care a mai câştigat titlul cu Dinamo şi CFR Cluj.

"Domnul Copos chiar alaltăieri mi-a zis: ŤSemnăm contractul?ť. Şi i-am zis că nu îl semnăm, pentru că avem o înţelegere până pe 31 mai. Şi trebuie să discutăm toate problemele. Avem multe de discutat ca să continuăm. E bine că jucătorii acceptă munca şi felul meu de a fi. Asta e un lucru bun. Dar încă n-am discutat cu domnul Copos despre buget, despre transferuri. M-a rugat doar să-i fac două planuri. Şi le-am făcut, dar nu i le-am prezentat, am zis să treacă meciul cu Dinamo. Oricum, mie îmi place că domnul Copos vine la antrenamente. Îmi place că şi jucătorii sunt un pic mai responsabili când vine patronul. O relaţie dintr-asta mi-ar plăcea. Să vină mereu să vadă, să iasă de la birou două ore. Pentru că e foarte important. Ieri a venit şi mi-a spus că i-a plăcut antrenamentul. Dar nu, sfaturi nu mi-a dat", a spus Andone, pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Rapid Dinamo Liga I
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close