Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone, despre înfrângerea cu CFR Cluj: A fost un accident!

Ioan Andone, despre înfrângerea cu CFR Cluj: A fost un accident!

Ioan Andone, despre înfrângerea cu CFR Cluj: A fost un accident!
Sursa foto: Foto: fcdinamo.ro/Ioan Andone Facebook
22 Noi 2016   •   00:07

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în ultimul meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1 de fotbal. Oaspeţii s-au impus prin golurile marcate de spaniolul Juan Ruiz Real Ruiz (3) şi croatul Tomislav Sorsa (28).

În ciuda înfrângerii, tehnicianul Ioan Andone se declarată mulţumit de faptul că echipa şi-a creat destule ocazii, marea problemă fiind la finalizare. Ghinionul a dus la acest "accident", e convins tehnicianul, care a anunţat totodată că jucătorii trebuie să înţeleagă că nu au statut de titulari: cine greeşte va fi taxat, lotul fiind unul extrem de numeros, cu o mulţime de soluţii.

"Eu consider partida din această seară un accident. Ne-am creat ocazii, noi suntem de vină pentru înfrângere. Părerea mea că CFR nu a fost mai bună, chiar dacă Miriuţă organizează excelent echipa. Astăzi nu a fost ziua noastră. Am avut cinci meciuri în care am înscris 15 goluri, deci aveam încredere. Dar azi nu s-a putut, orice ocazie înscrisă însemna reintrarea în joc şi întoarcerea rezultatului. Lucrurile păreau în regulă, dar a venit accidentul acesta. Mâine vom analiza şi vă promit că voi fi foarte dur. Am un lot mare, vine altul la rând să intre. O să discut şi cu Negoiţă despre strategia aceasta", a explicat Ioan Andone, la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Dinamo Ioan Andone
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close