Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone: "Încă nu am semnat cu Rapid dar sunt foarte interesat"

Ioan Andone: "Încă nu am semnat cu Rapid dar sunt foarte interesat"

Ioan Andone: "Încă nu am semnat cu Rapid dar sunt foarte interesat"
31 Mar 2010   •   12:14

Tehnicianul Ioan Andone este foarte aproape de a semna un concract cu Rapid, la doar o zi după ce a încheiat conturile cu bulgarii de la ŢSKA Sofia. Fostul dinamovist a asistat, miercuri, la meciul şcoală dintre Rapid şi Rapid II şi s-a declarat foarte interesat de proiectul pe care i l-a prezentat George Copos.
"Încă nu am semnat contractul, când o să semnez, o să ştiţi. Am stat la un antrenament condus de Ciprian Panait. Nu am semnat contractul, când o să fie, o să fie conferinţă de presă, dacă o să-l semnez. Proiectul domnului Copos este foarte interesant", a declarat Andone la plecarea de la Pro Rapid.
Tot miercuri, antrenorul care a câştigat campionatul României cu Dinamo şi CFR Cluj a purtat o discuţie de 4 ore cu George Copos şi, în primă instanţă, s-a vorbit despre un acord între cele două părţi.
Ioan Andone a antrenat Sportul Studenţesc, U Cluj, Petrolul Ploieşti, Farul Constanţa, FC Braşov, FC Bihor, Dinamo, Omonia Nicosia, CFR Cluj, Al-Ettifaq, Al-Ahli şi ŢSKA Sofia, reuşind două eventuri, cu Dinamo şi CFR Cluj.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Rapid Bucureşti
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close