Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Becali a găsit soluţia: Pentru a avea rezultate la naţională, ar trebui ca eu să impun jucătorii

Ioan Becali a găsit soluţia: Pentru a avea rezultate la naţională, ar trebui ca eu să impun jucătorii

Ioan Becali a găsit soluţia: Pentru a avea rezultate la naţională, ar trebui ca eu să impun jucătorii
Sursa foto: ioan becali
11 Sep 2009   •   07:35

Atacurile unor persoane din fotbal asupra lui Răzvan Lucescu după meciurile la naţională au fost puse de mulţi pe seama intereselor de afaceri ale impresarilor Becali. Aceştia ar fi nemulţumiţi că noul selecţioner nu promovează jucătorii manageriaţi de ei şi nu îşi mai pot impune punctul de vedere.
Fostul impresar Ioan Becali a recunoscut acum indirect acest lucru după ce arăta că el deţine soluţia redresării echipei naţionale. După ce a afirmat în presa italiană că el este şeful fotbalului românesc, Becali arăta, la GspTv, că ?pentru a avea rezultate la echipa naţională, ar trebui să fiu eu cel care impune jucători, aşa cum făceam în anii când obţineam calificări pe bandă rulantă. Totuşi, să nu uităm unde evoluau jucătorii de atunci", a declarat Ioan Becali.
De altfel, Răzvan Lucescu s-a arătat deranjat nu o dată de atacurile la adresa sa a unor preşedinţi de club. "De ajuns! Nu mă mai interesează, nu doresc nici să mai aud ce spun. O să îi rog chiar şi pe cei din jurul meu, din familie, să nu mă mai încarce cu aceste atacuri. Nu e normal să sufăr ca un câine după trei meciuri fără înfrîngere cu echipa naţională, în deplasare", crede Răzvan Lucescu.
El sublinia că preşedinţii de club "ar trebui să se gândească la lucrurile pe care trebuie să le facă pentru ca formaţiile lor să le dea valoare jucătorilor. Ce facem? Aşteptăm ca naţionala să crească jucători pentru cluburi? Dacă nu te impui, poate data viitoare nu vei fi convocat. Nu poţi să aştepţi pe nimeni 7 sau 8 meciuri!"
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close