Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Becali: Nimeni nu va mişca un deget la Steaua fără acordul lui Gigi

Ioan Becali: Nimeni nu va mişca un deget la Steaua fără acordul lui Gigi

Ioan Becali: Nimeni nu va mişca un deget la Steaua fără acordul lui Gigi
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mai 2013   •   23:00

Fostul impresar Ioan Becali a declarat că echipa Steaua va fi condusă în continuare de Gigi Becali, chiar dacă finanţatorul ei a fost condamnat, luni, la trei ani de închisoare cu executare, şi că gruparea proaspăt campioană se poate autofinanţa dacă se califică în grupele Ligii Campionilor.
   
"Nimeni de la Steaua, nici Teia Sponte, nici Virgil (n.r. - Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali) nu va mişca un deget fără acordul lui Gigi, de asta să fiţi siguri", a spus Ioan Becali, la un post de televiziune, citat de Mediafax.
   
El a afirmat că jucătorii Stelei trebuie să ştie că Gigi Becali va avea în continuare grijă de ei chiar dacă se va afla în penitenciar şi i-a asigurat pe fanii "roş-albaştri" că echipa "va merge în continuare ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat".
   
"Singura problemă ar fi ca jucătorii să-şi piardă cumpătul. Ei trebuie să creadă că şeful lor e viu şi sănătos, chiar dacă e în penitenciar. Dar el de acolo va avea în continuare grijă de ei, aşa cum a avut şi până acum. Gigi e atât de inteligent încât în acele 5-7-10 minute cât are voie la telefon sau în acele vizite de o oră, o oră şi jumătate să comunice subordonaţilor pe care îi are lucrurile pe care trebuie să le facă. Pentru a da nişte ordine nu trebuie să ai foarte mult timp, ci trebuie să fii foarte exact şi cuprinzător. Eu îi asigur, în numele lui Gigi, pe toţi susţinătorii Stelei că Steaua va merge în continuare ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a spus fostul impresar.
   
Ioan Becali crede că Steaua este greu de doborât şi banii pe care clubul ar urma să-i încaseze după o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor îi vor pemite să se autofinanţeze.
   
"Steaua e o echipă ajunsă pe un piedestal greu de doborât. Câştigă bani din meciurile pe care le joacă, câştigă bani din drepturile de televizare. E un club care se poate finanţa din propriile câştiguri. Acolo, el are nişte oameni pe care se bazează, atât în partea financiară, cât şi în partea managerială. Clubul Steaua va continua să-şi facă drumul lui, atât în cele două etape care mai sunt de jucat - ştim deja că este campioană - dar şi în meciurile de calificare pe care le va juca în iulie şi august pentru a ajunge în Liga Campionilor. Ajungând acolo, Steaua nu mai are nevoie de finanţare, pentru că ar putea primi între 20 şi 25 de milioane (n.r. - de euro) pentru această calificare. Problema este doar a copiilor, problema e a lui, că va sta acolo izolat, a mamei lui, pentru că este mai bătrână şi mai bolnăvicioasă", a precizat Ioan Becali.
   
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-a predat, luni seară, la IPJ Ilfov. După finalizarea procedurilor, Becali va fi încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close