Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Ovidiu Sabău şi-a anunţat demisia de la FCM Tg. Mureş

Ioan Ovidiu Sabău şi-a anunţat demisia de la FCM Tg. Mureş

Ioan Ovidiu Sabău şi-a anunţat demisia de la FCM Tg. Mureş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Sep 2011   •   09:31

Ioan Ovidiu Sabău a anunţat la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, pierdută cu scorul de 2-1, că demisionează din funcţia de antrenor al echipei FCM Tg. Mureş.

 
Acesta a fost ultimul meci la FCM Tg. Mureş. Sunt foarte afectat că n-am reuşit mai mult cu această echipă, am făcut alegeri greşite şi când am stabilit locul. Eu sunt cel răspunzător şi e normal să las pe altcineva să se ocupe de această echipă. Jucătorii îşi doresc foarte mult, dar nu-i mai pot ajuta. Am aşteptat să jucăm mai bine, publicul aşteaptă foarte multe şi e normal până la urmă să iau această decizie”, a declarat tehnicianul la finalul partidei de la Mediaş pentru DigiSport.
 
Fostul internaţional a comentat şi acuzaţiile din ultima vreme la adresa echipei sale, bănuită că ar fi implicată în scandalul care a dus la arestarea preşedintelui CCA, Vasile Avram: „Această echipă a fost mai mult dezavantajată de arbitraj. Îmi aduc aminte de meciul cu Steaua, cel cu Astra, nu ştiu de ce s-a spus că am fost avantajaţi. Şi la partida cu Gaz Metan arbitrajul a influenţat rezultatul”.
 
Vicepreşedintele ardelenilor, Claudiu Maior, nu a comentat anunţul făcut de Sabău, spunând că aşteaptă întâi să aibă o discuţie cu antrenorul.
 
Am încercat zilele astea să stau departe de acest scandal. Le dedic şi această demisie şi arbitrajul de astăzi celor care au comentat cât de mult a fost ajutată echipa în acest sezon. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare şi nu vom retrograda, pentru că există şi un Dumnezeu. Nu comentez demisia lui Sabău, dar vreau să am o discuţie cu el şi apoi să vedem ce vom face”, a precizat Maior.

 

×
Subiecte în articol: ioan ovidiu sabau demisie Liga I
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close