Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ion Crăciunescu, lovit cu pumnul de Vasile Avram. Şeful CCA: Am fost jignit

Ion Crăciunescu, lovit cu pumnul de Vasile Avram. Şeful CCA: Am fost jignit

Ion Crăciunescu, lovit cu pumnul de Vasile Avram. Şeful CCA: Am fost jignit
10 Mar 2011   •   10:56

Miercuri, la Comisia de Discipkină a FRF s-au analizat memoriile depuse de Ion Crăciunescu, respectiv Vasile Avram pentru injuriile reciproce pe care şi le-au adus cei doi. Meciul dintre actualul şef al arbitrilor, Avram, şi fostul preşedinte al CCA a continuat şi în faţa instituţiei.

Crăciunescu susţine că a fost lovit cu pumnul în piept de către Avram, după ce el i-ar fi spus: "Dă-te, domnule, mai încolo că îţi miroase gura". "Normal că m-am simţit jignit în acel moment şi am reacţionat. L-am împins, cred că l-am atins doar pe geacă, nici vorbă să-l fi lovit", a declarat Avram, care dorea să discute pentru un minut cu Cărciunescu.

Şeful CCA a mai spus că l-a rugat pe Crăciunescu să îi lase în pace familia, făcând trimitere la desele ieşiri ale lui Ion Crăciunescu împotriva fiilor săi, Marius şi Valentin Avram, arbitri în lotul naţional. "Nu e vina mea că el a ales să divorţeze, să se pună în genunchi în faţa fetelor să le ceară numerele de telefon, să se vopsească şi să stea prin cluburile de noapte. Eu am o familie unită şi am pretenţia să o respecte toată lumea, inclusiv Ion Crăciunescu", a încheiat Avram.




×
Subiecte în articol: vasile avram CCA
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close