Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Bâlbă, trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului

Ionuţ Bâlbă, trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului

Ionuţ Bâlbă, trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului
13 Apr 2009   •   17:40

După mai bine de jumătate de an de când poliţia îl urmărea pe străzile din Iaşi, atacantul Politehnicii, Ionuţ Bâlbă, a fost trimis, luni, în judecată de către procurorii ieşeni. Jucătorul este acuzat că a condus, în noapte de 8 spre 9 octombrie 2008, sub influenţa alcoolului, la volanul maşinii personale, un Audi Q7.

După ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul a refuzat să se legitimeze şi a blocat portierele. La locul incidentului a sosit şi soţia fotbalistului, moment în care Bâlbă s-a mutat pe scaunul din dreapta, iar soţia acestuia s-a urcat la volan. După câteva minute a coborât pe portiera din dreapta şi le-a prezentat poliţiştilor documentele. Fotbalistul nu a suflat în alcooltest, dar a fost de acord să meargă la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, aminteşte Mediafax.

Acesta nu este primul incident pentru care Bâlbă a avut probleme cu Poliţia Rutieră. El mai are un proces pe rol, în care a fost acuzat că a intrat într-un stâlp cu maşina, pe data de 31 martie 2008, şi a părăsit locul accidentului. Totodată, pe 13 februarie 2007, Ionuţ Bâlbă a fost prins băut la volan şi s-a ales cu permisul suspendat pe trei luni, pentru ca în 5 martie 2007, fotbalistul să fie prins conducând maşina unui coleg, deşi avea permisul suspendat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi Poliţia Rutieră
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close