Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Lupescu: „Cristi cocheta cu ideea retragerii de mai mult timp, ne aşteptam la o astfel de decizie”

Ionuţ Lupescu: „Cristi cocheta cu ideea retragerii de mai mult timp, ne aşteptam la o astfel de decizie”

Ionuţ Lupescu: „Cristi cocheta cu ideea retragerii de mai mult timp, ne aşteptam la o astfel de decizie”
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Mai 2011   •   13:47

Retragerea lui Cristi Chivu de la echipa naţională continuă să nască reacţii în lumea fotbalului românesc. Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a declarat că anunţul făcut de jucătorul lui Inter Milano nu l-a luat chiar prin surprindere.

 
Am primit o scrisoare oficială de la Cristian Chivu în care ne anunţa că se retrage de la echipa naţională. Îi ştim cu toţii valoarea şi este clar o pierdere uriaşă pentru echipa naţională şi nu numai pentru meciul cu Bosnia, care este deosebit de important, ci şi pentru parcursul viitor al primei reprezentative. Cristi cocheta cu această idee de mai mult timp, a făcut anumite declaraţii la un moment dat şi de aceea putem spune că ne aşteptam la o astfel de decizie din partea lui. Din păcate acum trebuie să ne descurcăm fără el”, a explicat Lupescu pentru Mediafax.
 
Oficialul federaţiei înclină să creadă că o revenirea a lui Chivu asupra deciziei sale este improbabilă: „Nu ştiu ce să spun, din moment ce ne-a trimis această hârtie bănuiesc că este destul de hotărât. Vom încerca să obţinem rezultatele pe care ni le dorim şi fără el, este decizia lui şi trebuie să o respectăm”.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close