Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Popa, către fotbaliştii de la Poli Iaşi: Vă bat la palmă dacă mai întrebaţi de bani

Ionuţ Popa, către fotbaliştii de la Poli Iaşi: Vă bat la palmă dacă mai întrebaţi de bani

Ionuţ Popa, către fotbaliştii de la Poli Iaşi: Vă bat la palmă dacă mai întrebaţi de bani
21 Oct 2008   •   21:11

Sătul ca jucătorii să îl tot întrebe când îşi vor primi banii, antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, le-a spus acestora că îi va bate cu cureaua la palmă dacă îşi mai cer drepturile financiare. ?I-am întrebat ce-şi doresc de la viaţă: bani sau sănătate? Ei mi-au răspuns sănătate. În aceste condiţii, le-am spus că îi bat la palmă dacă mai întreabă de bani! Cine mai vorbeşte de bani în vestiar sau în autocar va primi zece lovituri de curea la palma stângă şi zece la palma dreaptă. Dacă vor refuza să întindă pama, e posibil ca instrumentul de tortură să fie direcţionat spre alte părţi ale corpului?, a spus Ionuţ Popa.
Tot în glume, antrenorul ieşenilor a spus că îl va întreba pe atacantul paraguayan Jose Montiel dacă vrea să fie titular în partida cu FC Argeş. ?Montiel a dat un gol de senzaţie cu Braşovul în etapa trecută, însă nu ştiu dacă îl voi titulariza în partida cu FC Argeş. Cred că o să-l întreb pe el dacă vrea să fie titular. Oricum, mie mi-ar conveni să fie rezervă şi să-l introduc pe urmă în teren şi să înscrie?, a mai spus Popa.
Poli Iaşi va juca vineri, de la ora 19.00, în deplasare, cu FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Ligii I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close