Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Popa îi roagă pe jucătorii săi să joace cu inima în meciul cu CS Otopeni

Ionuţ Popa îi roagă pe jucătorii săi să joace cu inima în meciul cu CS Otopeni

Ionuţ Popa îi roagă pe jucătorii săi să joace cu inima în meciul cu CS Otopeni
14 Noi 2008   •   15:39

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că elevii antrenaţi de Ionuţ Popa au datorii salariale doar de două luni, iar zvonurile vehiculate în presă legate de acest subiect sunt doar exagerări.?Văd că apar tot felul de datorii pe care le avem faţă de jucători. Vreau ca lucrurile să fie foarte clare. Jucătorii nu şi-au luat salariile aferente lunilor septembrie şi octombrie. Nu din iulie sau din august, cum am tot auzit. La antrenori datoriile sunt din luna august. Conform regulamentului, jucătorii pot depune memoriu pentru a deveni liberi de contract doar dacă au datorii neachitate de mai mult de 60 de zile. Niciun jucător nu şi-a manifestat intenţia de a face memoriu", a declarat Sorin Boca.
Referitor la partida cu CS Otopeni, antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că i-a rugat pe fotbaliştii săi să joace pentru suporteri: ?Eu i-am pregătit pe jucători în această săptămână să câştige jocul. Acum totul depinde numai de ei, pentru că ei joacă. Eu i-am rugat să joace cu sufletul şi pentru suporteri", a spus Popa.
Partida dintre Poli Iaşi şi CS Otopeni va fi ultima din etapa a XV-a şi se va juca, luni, cu începere de la ora 18.00, în direct pe GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Poli Iaşi CS Otopeni
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close