Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Rada s-a transferat la CFR Cluj: Este cel mai serios club din Liga I

Ionuţ Rada s-a transferat la CFR Cluj: Este cel mai serios club din Liga I

Ionuţ Rada s-a transferat la CFR Cluj: Este cel mai serios club din Liga I
11 Iun 2010   •   15:14

Fundaşul Ionuţ Rada, care a evoluat ultima oară la formaţia din Emiratele Arabe Unite, Al Nasr, a semnat, vineri, un contract pe patru ani cu campioana României, CFR Cluj.

Informaţia a fost confirmată pentru Mediafax de preşedintele grupării ardelene, Iuliu Mureşan: "Ionuţ Rada a semnat cu CFR Cluj un contract valabil patru ani. Este un jucător pe care noi l-am urmărit de mult şi pe care l-am dorit, dar până acum n-a fost să fie. E bine însă că am reuşit să îl aducem şi acum. Eu am foarte mare încredere în experienţa lui. Ionuţ Rada este un jucător de valoare şi sunt convins că ne va ajuta să ne atingem obiectivele propuse în sezonul următor", a spus Mureşan.

Rada a declarat că a fost în negocieri şi cu Rapid, însă CFR Cluj a dovedit mai multă seriozitate şi dorinţă. "Mă bucur foarte mult că am ales CFR, este cel mai serios club din Liga I, respectă jucătorii. Au fost discuţii şi cu Rapid, însă clujenii m-au dorit mai mult. A contat şi faptul că voi avea posibilitatea de a juca în Champions League. Nu mă sperie că sunt mulţi străini la CFR pentru că şi românii sunt foarte valoroşi. Am venit să joc titular, sper să-l conving şi pe antrenor că merit. Voi demonstra în perioada de pregătire. Nu mi-e frică de concurenţă", a declarat Ionuţ Rada.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close