Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iordănescu dixit: Doar Becali poate să rezolve criza de la Steaua împăcându-se cu suporterii

Iordănescu dixit: Doar Becali poate să rezolve criza de la Steaua împăcându-se cu suporterii

Iordănescu dixit: Doar Becali poate să rezolve criza de la Steaua împăcându-se cu suporterii
Sursa foto: anghel iordanescu
18 Mar 2009   •   09:52

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, consideră că ieşirea Stelei din criza în care s-a afundat în ultimele luni stă tot în mâinile patronului pe care tribuna din Ghencea îl detestă atât de mult. Gigi Becali este, spune fostul tehnician, cel care trebuie să facă primul pas pentru ca atmosfera să se detensioneze în Ghencea şi performanţa să se întoarcă.
"Steaua este în continuare în criză. Gigi Becali este singurul care poate rezolva criza, împăcându-se cu suporterii. El trebuie să facă primul pas. Echipa are nevoie de suporteri. Steaua nu reuşeşte să înscrie momentan. Nu ştiu dacă în momentul de faţă Steaua poate visa la mai mult de locul 2", a declarat Anghel Iordănescu la sportro.
Steaua a obţinut sâmbătă prima victorie cu Marius Lăcătuş pe bancă după o pauză de multe luni, cu Poli Iaşi, dar acest lucru nu i-a îmblânzit pe ultraşii "roş-albaştri", care continuă să îl conteste vehement pe finanţator, exprimându-şi dorinţa ca acesta să plece din Ghencea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anghel Iordanescu FC Steaua Gigi Becali
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close