Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iordănescu: „Nu ştiu dacă Hagi a acceptat. Eu nu vreau să renunţ la mandatul din Parlament”

Iordănescu: „Nu ştiu dacă Hagi a acceptat. Eu nu vreau să renunţ la mandatul din Parlament”

Iordănescu: „Nu ştiu dacă Hagi a acceptat. Eu nu vreau să renunţ la mandatul din Parlament”
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iun 2011   •   11:05

Anghel Iordănescu a confirmat oferta primită din partea Federaţiei Române de Fotbal, dar spune că va accepta doar dacă i se va permite să-şi continue şi mandatul din Parlament.

 
Nu ştiu dacă Hagi şi-a dat acordul. Ieri după-amiază, am avut o întrevedere în trei cu Mircea Sandu şi am discutat acest proiect, Hagi antrenor, eu director tehnic al tuturor echipelor nationale. Din această poziţie, trebuie să venim cu o strategie în ceea ce priveşte redresarea şi reformarea tuturor echipelor naţionale ale României. Marea mea problemă este că sunt senator şi sunt implicat într-un proiect politic, la care nu voi renunţa. Vom căuta o soluţie împreună. Mi-a spus că nu se opune să fac şi una şi alta”, a declarat Iordănescu pentru sport.ro
 
Antrenorul care a condus echipa naţională la cea mai mare performanţă din istorie, sferturi de finală la Campionatul Mondial din 1994, a explicat că a acceptat proiectul propus de Mircea Sandu şi datorită lui Hagi.
 
Acest proiect prezentat de Mircea Sandu este unul deosebit de interesant. Se întinde pe patru ani, iar obiectivul este calificarea la EURO 2016. Şi eu şi Hagi trebuie să ne îngrijim de activitatea loturilor naţionale. Am intrat în acest proiect şi datorită lui Gică Hagi, este o provocare, poate fi în beneficiul fotbalului românesc. A fost o primă discuţie, a rămas ca în termen de o săptămână s-o analizăm şi să venim cu un răspuns şi cu câteva idei”, a spus tehnicianul.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close