Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iorgulescu: Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor

Iorgulescu: Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor

Iorgulescu: Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor
de M.T.    |    19 Mar 2014   •   15:20

Până pe data de 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor, a declarat preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

„După discuţiile noastre până în data de 15 mai se cunoaşte numele televiziunilor care vor transmite partidele din Liga I. Din ce date avem se discută cu mai multe televiziuni la momentul acesta”, a spus Iorgulescu, potrivit Mediafax.

Liga Profesionistă a cedat drepturile TV ale Ligii I pe următorii cinci ani firmei Intel Sky Broadcast, aceasta aflându-se deja în negocieri cu mai multe posturi.

„Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet”, a precizat Iorgulescu.

Întrebat despre zvonurile din ultima perioadă, care susţin că posturile Look TV şi Transilvania Live, ambele aparţinându-i finanţatorului de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, ar putea transmite partide din Liga I, şeful LPF a răspuns că este posibil ca cele două televiziuni să fie vândute celor de la Intel Sky Broadcast.

„Am văzut şi eu în presă informaţii despre aceste două televiziuni şi m-am informat şi eu puţin. Nu am prea multe date, dar se pare că domnul Paszkany ar vinde aceste televiziuni către firma respectivă”, a explicat Iorgulescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat la 4 martie semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I.

Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

×
Subiecte în articol: LPF Gino Iorgulescu Liga I
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close