Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iosif Kovacs, preşedintele executiv al FC Braşov, a încetat din viaţă la 57 de ani

Iosif Kovacs, preşedintele executiv al FC Braşov, a încetat din viaţă la 57 de ani

Iosif Kovacs, preşedintele executiv al FC Braşov, a încetat din viaţă la 57 de ani
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    02 Feb 2012   •   10:40

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a încetat din viaţă în noaptea de miercuri spre joi, după o lungă suferinţă, la spitalul Sfântul Constantin din Braşov, informează site-ul oficial al clubului, citat de Mediafax.

Oficialul „stegarilor” avea 57 de ani. În memoria sa, jucătorii braşoveni vor purta banderole negre la meciul amical pe care îl vor disputa joi, împotriva celor de la Sigma Olomouc.

Clubul nostru îşi exprimă regretul faţă de pierderea atât de timpurie a fostului om de fotbal şi prezintă condoleanţe familiei acestuia. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs! Nu te vom uita niciodată!”, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al echipei FC Braşov.

Îmi pare foarte rău! Fotbalul braşovean va fi mult mai sărac, pentru că a pierdut un om de mare caracter şi mare valoare. Nu-l vom uita şi va rămâne viu în memoria noastră. Suntem alături de familie în aceste momente dificile. La meciul de astăzi, cu Sigma Olomouc, jucătorii vor purta banderole negre. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Aurelian Băbuţan, directorul general al clubului.

Trăim momente tragice. FC Braşov a pierdut un om de mare valoare. Chiar dacă am lucrat mai puţin cu dânsul, pot spune că era un conducător de marcă, un adevărat profesionist. Suntem alături de familie în aceste clipe dificile”, a spus şi Marius Şumudică, antrenorul braşovenilor.


×
Subiecte în articol: FC Brasov deces Liga I
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close