Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 euro

Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 euro

Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 euro
05 Noi 2008   •   15:55

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a declarat că l-a împrumutat pe patronul Stelei, Gigi Becali cu 100.000 euro. Finanţatorul stelist avea nevoie de această sumă pentru a plăti clauza de reziliere a lui Dorinel Munteanu către U Cluj, pentru ca antrenorul să stea fără grijă pe banca tehnică în derby-ul cu Dinamo. "M-a sunat Gigi Becali, care m-a rugat să îi acord un împrumut de 100.000 de euro pentru a plăti către Universitatea Cluj dezlegarea lui Dorinel. Am fost de acord, pentru că am considerat că fac un gest de fair-play. Nu voiam să se afle, dar eram sigur că va face public acest lucru", a declarat Mureşan.
Mai mult, preşedintele din Gruia a afirmat că el a fost cel care a luat legătura cu oficialii Universităţii Cluj, la cererea lui Becali, şi tot el practic le-a plătit această sumă de bani, evitănd astfel un nou transport cu valiza al banilor pe ruta Bucureşti-Cluj.
Cu toate că nici un club puternic nu se plânge că ar fi afectat în vreun fel de criza economică care a dat peste cap mapamondul, tot mai multe indicii ne fac să credeam altceva. La Timişoara, situaţia nu este nici acum sigură, Ovidiu Tender neinvestind un capital mare în echipa de pe Bega. La Rapid, fotbaliştii ?se plâng de foame? , iar finanţatorii acestui club, Fatih Taher şi George Copos aruncă pisica unul în curtea celuilalt, păstrând relaţii glaciale. Borcea de la Dinamo vrea să plece din iarnă, declarând că ?s-a săturat?, iar Gigi de la Steaua nu are 100.000 pentru Dorinel?!
Să fie oare acesta începutul unei perioade de recesiune în fotbalul românesc?!
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan Gigi Becali
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close