x close

Iuliu Mureşan l-a rechemat pe Trombetta. Antrenor rămâne italianul

22 Dec 2008   •   19:35
Iuliu Mureşan l-a rechemat pe Trombetta. Antrenor rămâne italianul

Deşi, la Cluj, toată atenţia era îndreptată asupra plecării lui Trombetta, se pare că toate discuţiile au fost în van, iar singura schimbare la echipă rămâne plecarea lui Eugen Trică. Dat ca plecat sigur de la Cluj, Trombetta se vede rechemat şi, probabil, reconfirmat la gruparea din Gruia.
Preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, nu a ezitat să spună că au existat unele nemulţumiri serioase în ceea ce-l priveşte pe italian. Totuşi, se pare că acestea nu au contat, având în vedere delaraţia sa:"Dacă am fi vrut cu adevărat să îl înlocuim pe Trombetta, am fi făcut-o". Oficialul clujean a mai adăugat la GspTV că "Am făcut o analiză şi am decis că Trombetta nu va mai pleca. Nu am declarat niciodată că va pleca. Am avut o discuţie cu el, i-am spus ceea ce ne-a nemulţumit. A făcut treabă bună la noi pînă acum, sunt vreo două-trei meciuri cînd nu ne-a plăcut atitudinea."
În aceste condiţii, se pare că echimbările în această iarnă la Cluj nu vor fi unele semnificative, dorinţa lui Paszkany si Mureşan fiind să vândă cel mult doi sau trei jucători, dar să acopere pierderile cu patru transferuri, dintre care unul ar veni din România.
Ambiţiile lui Mureşan rămân mari, el dorind să facă bine cunoscut faptul că echipa sa se va bate pentru a câştiga titlul. Celelalte echipe care vor face acest lucru vor fi, în opinia sa, Dinamo, Urziceni, Steaua şi, poate, Rapid şi Timişoara.
Foto: www.daylife.com
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Iuliu Muresan CFR Cluj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati