Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan, mai sfânt ca Papa: "Eu nu comentez niciodată arbitrii!"

Iuliu Mureşan, mai sfânt ca Papa: "Eu nu comentez niciodată arbitrii!"

Iuliu Mureşan, mai sfânt ca Papa: "Eu nu comentez niciodată arbitrii!"
Sursa foto: iuliu muresan
04 Aug 2009   •   18:18

Iuliu Mureşan surprinde şi afimă că nu îi stă în fire să critce arbitrajele. Din nefericire pentru el, oficialul clujean se contrazice în chiar aceeaşi declaraţie, atunci când îl face cu ou şi cu oţet pe Alexandru Tudor. Mureşan susţine în continuare că a fost furat de "Brad Pitt" anul trecut, cu Steaua, şi tună că nu mai doreşte arbitri bucureşteni. Corect ar fi, crede oficialul clujean, ca fosta campioană să fie arbitrată de Sorin Corpodean, care este din Cluj-Napoca.
"Eu nu mă tem că va fi delegat Tudor, dar nu este corect. De exemplu, Corpodean nu ne-a arbitrat niciodată pe noi. De ce un arbitru din Bucureşti poate arbitra o echipă din Bucureşti şi pe noi nu ne poate arbitra un central din Cluj? Pe undeva nu e dreptate. Eu nu comentez niciodată arbitrii, dar nu mi-ar plăcea să mă arbitreze Tudor. Nu că nu are valoarea, dar pentru ce s-a întâmplat anul trecut", a declarat preşedintele "vişiniilor", Iuliu Mureşan, la gsptv.
Mureşan a ţinut să-şi apere jucătorii aflaţi în mijlocul ultimului scandal legat de suspendări din fotbalul românesc. Deşi Cadu şi Culio ar putea fi suspendaţi "la masa verde" pentru faulturi de cartonaş roşu nesancţionate de arbitru la Supercupă, oficialul clujean crede în nevinovăţia acestora.
"Avem un lot bun, jucători care asigură pe fiecare post şi de valoarea aproape egală. Sunt sigur că ne vom descurca. Eu mă aştept acum să fie suspendat Culio. Am văzut caseta şi pare intenţie, dar uneori se exagerează. Culio nu faultează cu intenţie. Dacă vă uitaţi, el este cel mai faultat jucător din Liga I, e foarte tehnic şi suportă multe faulturi", a conchis Mureşan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close