Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan: Prin investiţii, am obligat cluburile din Bucureşti să ţină pasul cu noi

Iuliu Mureşan: Prin investiţii, am obligat cluburile din Bucureşti să ţină pasul cu noi

Iuliu Mureşan: Prin investiţii, am obligat cluburile din Bucureşti să ţină pasul cu noi
Sursa foto: iuliu muresan CFR Cluj
18 Ian 2009   •   17:34

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, crede că echipa sa a fixat etalonul foarte sus pentru echipele din România. Formaţia sa s-a constituit în exemplu de urmat pentru marile formaţii din capitală. Astfel încât prin investiţiile mari, cluburile cu ?tradiţie? au fost obligate să investească mai mult pentru a putea ţine pasul.
"Echipa trebuie să aibă rezultate. Frangipane e un jucător bun, la experienţa lui nu are nevoie de acomodare. Hirschfeld este un portar bun, dar din anumite motive nu i s-au dat şanse. Are experienţă în Champions League şi poate apăra.
Cuplul Uhrin - Jindra lucrează foarte bine la antrenamente. Se lucrează foarte bine fizic şi tactic. Eu sînt convins că titlul rămâne în provincie. Cei din Bucureşti dominau campionatul, dar am apărut noi, apoi şi Timişoara. I-am obligat pe cei din Bucureşti să ţină pasul cu noi", a declarat Iuliu Mureşan la sportro.
Pe de altă parte, Iuliu Muresan a specificat că Dusan Uhrin va antrena echipa din returul campionatului, pentru că regulamentul nu interzice acest lucru.
"Dusan Uhrin va fi lăsat să antreneze. Când nu există ceva preăazut în regulament, e normal ca lucrurile să stea aşa". Oficialul sublinia că regulamentul prevede că un antrenor nu are voie să semneze cu două echipe in acelaşi an, iar Uhrin a semnat cu Timişoara în 2007 şi cu CFR Cluj în 2009.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close