Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan vrea CFR Cluj în finala Europa League de la Bucureşti

Iuliu Mureşan vrea CFR Cluj în finala Europa League de la Bucureşti

Iuliu Mureşan vrea CFR Cluj în finala Europa League de la Bucureşti
31 Ian 2009   •   15:43

Iuliu Mureşan, preşedintele campioanei CFR Cluj, a stabilit obiectivul european al formaţiei din Gruia pentru următoarele sezoane. Acesta şi-ar dori ca ?alb-vişiniii? să evolueze în finala Europa League din sezonul 2011-2012, eveniment care va fi găzduit, în premieră, la Bucureşti, pe noul stadion ?Naţional?. ?Ar fi bine să fim în finala Europa League. Până atunci o să avem o echipă mai bună. Noi în fiecare sezon încercăm să întărim lotul?, a declarat Mureşan, citat de Ziua de Cluj.
Referindu-se la viitorul apropiat, Mureşan a promis că gruparea clujeană va lua un nou titlu de campioană a României, la finalul acestui sezon. Oficialul formaţiei din Gruia s-a declarat satisfăcut despre pregătirea efectuată în cantonamentul din Turcia, de la Belek, lăudând munca noului staff tehnic al echipei. ?A fost cea mai bună pregătire de când sunt eu preşedinte. Deşi pregătirea a fost dură nu s-a accidentat nimeni. Suntem pe un drum bun?, a mai declarat Mureşan.
Pentru îndeplinirea obiectivului în acest sezon, Iuliu Mureşan consideră că elevii lui Duşan Uhrin Jr. au nevoie de o serie de şapte-opt victorii consecutive. Preşedintele CFR Cluj susţine că o eventuală clasare pe poziţia secundă în acest sezon ar fi un eşec pentru trupa din Gruia. ?Sper, după primele şase etape din retur să îi ajungem şi chiar să îi întrecem pe Dinamo. Avem nevoie de şapte-opt victorii consecutive pentru un nou titlu. Să ajungem din nou în Liga Campionilor ar fi ca o reconfirmare a muncii noastre. Locul doi nu ne interesează. Ne gândim doar la prima poziţie pentru că vrem să jucăm din nou în grupele Champions League?, a spus Mureşan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close