Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jeremy Bokila: Sunt fericit la Petrolul. Nu am de ce să plec

Jeremy Bokila: Sunt fericit la Petrolul. Nu am de ce să plec

Jeremy Bokila: Sunt fericit la Petrolul. Nu am de ce să plec
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2013   •   09:34
Fotbalistul Jeremy Bokila a declarat, sâmbătă seară, după finala Cupei României, scor 1-0, cu echipa CFR Cluj, că este foarte fericit la Petrolul Ploieşti, unde lumea îl iubeşte, afirmând ca banii nu contează pentru el. 
"Acum am două săptămâni de concediu, apoi voi vedea ce se întâmplă. Sunt fericit să fiu la Petrolul, pentru că lumea mă iubeşte şi nu văd de ce aş pleca de la Ploieşti. Nici măcar pentru bani, nu contează pentru mine, sunt fericit aici. A fost dificil meciul cu CFR, dar am luptat ca lupii. În seara asta am luat două trofee, dar cred că cineva mi-a furat gheata, că nu o mai găsesc, nu ştiu unde e. Vom petrece toată noaptea, pentru că urmează concediu", a declarat Bokila, conform Mediafax.
Căpitanul Sony Mustivar a afirmat că nu-l lasă pe Bokila să plece la Steaua: "Jeremy nu pleacă, rămâne la Plopieşti. Nu-l las eu să plece la Steaua, nu este bine pentru el. A fost incredibil pentru mine să ridic rofeul. Eu sunt petrolist adevărat. În seara asta nu voi dormi, o să petrec toată noaptea", a sublinat Mustivar.
Ovidiu Hoban a afirmat că acest trofeu reprezintă foarte mult şi este o senzaţie unică: "Este şi meritul lui Bokila, dar formăm un grup şi până să ajungă mingea la el mai trece pe la mulţi alţi jucători", a adăugat Hoban.
Portarul Vasili Hamutovski a declarat că este foarte mândru de suporteri: "Sunt foarte fericit pentru că am câştigat Cupa. Am avut un sezon foarte bun şi sunt mândru de suporterii care ne-au încurajat. Acm am câştigat tot în România, după două campionate cu Steaua. Eu am terminat contractul cu Petrolul şi le doresc mult succes în cupele europene şi campinat. Anul trecut am ajutat echipa în momentele grele, dar anul ăsta nu comentez deciziile antrenorilor. Am jucat doar trei meciuri în campionat plus cel din finală".
Jucătorii Ovidiu Hoban şi Gheorghe Grozav, convocaţi la echipa naţională, vor fi duşi în cantonamentul de la Mogoşoaia cu autocarul formaţiei Petrolul Ploieşti.
Formaţia Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a treia oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CFR Cluj, în finala competiţiei.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greşeală din apărarea echipei clujene şi a înscris cu un şut la colţul lung.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close