Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jorge Costa debutează cu o victorie la Cluj: CFR a învins pe Astra cu 2-0

Jorge Costa debutează cu o victorie la Cluj: CFR a învins pe Astra cu 2-0

Jorge Costa debutează cu o victorie la Cluj: CFR a învins pe Astra cu 2-0
Sursa foto: Foto: gsp.ro
24 Iul 2011   •   23:25

Senegalezul Sougou şi portughezul Nuno Diogo au marcat golurile prin care Jorge Costa a debutat cu dreptul pe banca CFR-ului. Clujenii au învins cu 2-0 pe Astra Ploieşti, echipă care şi-a anunţat ca obiectiv pentru acest sezon calificarea în cupele europene.

 
Astra a avut prima mare ocazie a partidei, în minutul 10, când Miranda nu a reuşit să trimită în poartă centrarea excelentă a lui Strătilă. După câteva secunde, acţiunea s-a mutat în celălalt careu, însă Kapetanos a tras pe lângă din poziţie favorabilă.
 
Clujenii au deschis scorul la sfârşitul primul sfert de oră al partidei, noua achiziţie Sougou învingându-l pe Cezar Lungu cu un şut spectaculos în diagonală. 
 
Kubala a fost la un pas să egaleze în minutul 27, dar şutul său din apropiere a trecut peste, iar Renan a avut ultima şansă importantă înainte de pauză, o execuţie în forţă de la distanţă care nu a prins spaţiul porţii.
 
Repriza a doua a fost săracă în evenimente, iar atunci când acestea au apărut i-au avut ca protagonişti pe clujeni. Debutantul Sougou şi-a completat seara foarte bună cu o bară (60) şi cu o deviere inteligentă, devenită pasă decisivă pentru golul lui Nuno Diogo (69), care a dus scorul la 2-0. 
 
De cealaltă parte, singurul moment în care elevii lui Tibor Selymes au dat ceva emoţii gazdelor a venit în minutul 82, dar lovitura de cap a lui Fatai a trecut la mare distanţă de poarta lui Nuno Claro. Mult prea puţin pentru ambiţiile mari anunţate de ploieşteni. 
 
CFR: Nuno Claro - Lionn, Nuno Diogo, Rada, Camora - Peralta, G. Mureşan, Renan Garcia - Sougou (Hora 89), Kapetanos (Bud 65), Bastos (Nicoară 74)
 
Astra: Lungu - Mihalache, Bruno Miguel, L. Goian, Junior Moraes - Strătilă, N"Doye, Kubala (Seto 78), C. Matei (Tigoianu 25, Rusu 86) - Fatai, Miranda.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close