Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii CFR-ului merg la Copenhaga cu speranţe de calificare. Stăncioiu, dat la o parte

Jucătorii CFR-ului merg la Copenhaga cu speranţe de calificare. Stăncioiu, dat la o parte

Jucătorii CFR-ului merg la Copenhaga cu speranţe de calificare. Stăncioiu, dat la o parte
Sursa foto: andrea mandorlini
01 Dec 2009   •   23:23

CFR Cluj îşi joacă ultima şansă de calificare joi, la Copenhaga, pentru un loc în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Echipa din Gruia a plecat, marţi, în Danemarca, şi are nevoie de o victorie în faţa echipei FC Copenhaga. Nici o problemă, transmit jucătorii, care păreau pe aeroport să debordeze de optimism.
Echipa lui Andrea Mandorlini a plecat în Danemarca ştiind că are nevoie de o victorie, dar şi de noroc la meciul PSV Eindhoven - Slavia Praga. Jucătorii par să fi căpătat un moral foarte bun odată cu venirea italianului la cârma echipei "feroviare". Tehnicianul, de asemenea, nu renunţă la speranţele de calificare:
"Le-am cerut băieţilor să meargă la victorie pentru că doar aşa putem trece de grupe. Absenţele pe care le am în lot sunt importante, dar am jucători pe care mă pot baza iar Leao este unul dintre ei. Va avea toată încrederea mea joi seara", a declarat Mandorlini, potrivit prosport.
Preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, este relativ rezervat, şi s-ar mulţumi cu orice rezutat aduce puncte echipei sale.
" Nu se ştie ce va fi la Copengaha, important este ca noi să jucăm bine. Aş fi fericit să luăm cel puţin un punct. Pentru noi este un meci cam fără miză, dar poate acest lucru va fi în avantajul nostru. Sunt şanse mici să ne calificăm, important acum este să facem puncte pentru sezoanele viitoare. Chiar dacă pe arbitru îl cheamă Ceferin, sper să valideze golurile noastre, nu ca în tur când am avut anulat un gol ", a precizat Mureşan.
Stăncioiu lăsat acasă
Unul dintre cei care au fost lăsaţi acasă pentru meciul de joi a fost portarul Eduard Stăncioiu, aflat pe lista neagră a patronului Paszkany.
"Nu mă întrebaţi pe mine de ce nu am făcut deplasarea. Probabil sunt de ajuns doi portari. Oricum, eu nu vreau să plec de la CFR", a declarat fostul goalkeeper de la Sportul Studenţesc.
CFR Cluj ocupă ultimul loc în Grupa K a Ligii Europa, cu trei puncte din patru meciuri. FC Copenhaga a strâns patru puncte, iar Sparta Praga şapte. Românii trebuie să depăşească amândouă aceste echipe în ultimele etape, dacă vor să se califice în primăvara europeană.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close