Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii fac lobby pentru ca Dorinel Munteanu să vină la Rapid

Jucătorii fac lobby pentru ca Dorinel Munteanu să vină la Rapid

Jucătorii fac lobby pentru ca Dorinel Munteanu să vină la Rapid
27 Dec 2008   •   16:50

De vreme ce Peseiro este ca şi plecat din funcţia de antrenor al Rapidului, jucătorii au început să facă lobby pentru a aduce un nou antrenor. Fundaşul Rapidului Ştefan Mardare a declarat că în cazul în care mai mulţi jucători ai grupării giuleştene vor fi cedaţi în pauza competiţională, alb-vişiniilor le va fi foarte greu să obţină rezultatele scontate în Liga I.
"Dacă se va ajunge să se vândă jucătorii de valoare pentru a supravieţui, e grav. Va fi foarte greu în aceste condiţii să mai faci performanţă. E dificil de crezut că tinerii care vor fi aduşi, fără experienţă, să obţină rezultate imediate", a afirmat Mardare, citat de sport.ro.
Fundaşul şi-a exprimat şi preferinţele în ceea ce priveşte antrenorul: "Deşi am jucat foarte puţin în prima parte a sezonului pentru Rapid, nu îi port pică antrenorului. Nu am avut niciun conflict cu dânsul. Când am plecat în vacanţă, a rămas ca ne vom reîntâlni pe 12 ianuarie la reunirea lotului. Nu ştiu dacă i se va rezilia contractul, asta e numai treaba conducerii clubului. Dacă domnul Peseiro va pleca, să vină un tehnician care să ducă în Liga Campionilor. Eu, personal, mi l-aş dori pe Dorinel Munteanu, cu el m-am înteles cel mai bine şi am obţinut rezultate, dar din păcate nu se poate", a încheiat Mardare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close