Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii români cred că ar fi putut obţine un rezultat mai bun împotriva Braziliei

Jucătorii români cred că ar fi putut obţine un rezultat mai bun împotriva Braziliei

Jucătorii români cred că ar fi putut obţine un rezultat mai bun împotriva Braziliei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
08 Iun 2011   •   09:48

Deşi au pierdut cu 1-0 meciul amical cu naţionala Braziliei, ocazie cu care Ronaldo s-a retras oficial din fotbal, jucătorii echipei naţionale a României consideră că nu s-au făcut de râs şi că, dacă ar fi avut puţin noroc, ar fi putut obţine chiar un rezultat de egalitate.

 
Sunt puţin trist că am pierdut în seara asta. Mi-aş fi dorit mai mult de la noi. Poate că dacă aveam mai mult noroc am fi obţinut un egal aici. Ne-am bătut, am avut curaj, iar încrederea după meciul cu Bosnia s-a văzut astăzi. Chiar dacă brazilienii au avut mai multe ocazii şi noi nu prea am contat în atac, am făcut un meci care ne dă speranţe. Nu ştiu dacă pot juca şi cu Paraguay, mă doare rău glezna”, a declarat Marica la GSP TV, atacantul lui Stuttgart purtând în premieră banderola de căpitan al echipei naţionale.
 
Autorul celei mai mari ocazii a tricolorilor la Sao Paolo, Gabi Mureşan, crede că România nu a evoluat deloc rău, dar regretă că nu a reuşit să înscrie la lovitura liberă la care a trimis mingea în transversală. „A fost un meci greu, dar cred că ne-am descurcat destul de bine, mai ales că ne-au lipsit destui jucători. Nu e deloc uşor să joci cu Brazilia, e o şansă pe care o ai o dată în viaţă. Au avut şi noroc, puteam să dau gol la acea lovitură liberă, când mingea a lovit transversala. Atmosfera în lot este bună pentru că jocul e promiţător. Urmează Paraguay şi sperăm să jucăm şi cu ei la fel de bine”, a spus mijlocaşul lui CFR Cluj.
 
Am încercat să dăm tot ce avem mai bun, mai ales că am evoluat în faţa celei mai titrate naţionale din lume. Ne bucurăm că am asistat la retragerea lui Ronaldo, un jucător care a făcut atît de multe pentru fotbal. Nea Fane Iovan ne-a felicitat că am jucat cu demnitate şi nu ne-a fost frică. Cred că n-am făcut România de ruşine. Eu zic că le-am făcut faţă destul de bine şi am avut o prestaţie care ne dă încredere”, a declarat Torje.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close