Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii Stelei sunt în stare de şoc! LPF nu vrea să amâne Gloria Buzău - Steaua Bucureşti (VIDEO)

Jucătorii Stelei sunt în stare de şoc! LPF nu vrea să amâne Gloria Buzău - Steaua Bucureşti (VIDEO)

Jucătorii Stelei sunt în stare de şoc! LPF nu vrea să amâne Gloria Buzău - Steaua Bucureşti (VIDEO)
05 Mai 2009   •   14:05

Meciul dintre Gloria Buzău şi Steaua Bucureşti, programat marţi, de la ora 21:00, ar putea fi amânat, după ce autocarul Stelei a fost atacat cu pietre, iar jucătorul Pawel Golanski a fost rănit. Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, a declarat că va discuta cu oficialii LPF despre amânarea partidei, la solicitarea antrenorului Marius Lăcătuş, care a invocat faptul că jucătorii săi se află în stare de şoc.

"Toată echipa este şocată, incidentul a avut un important impact psihologic. Nu putem să spunem dacă a fost vorba despre fani dinamovişti, dar în zona se afla o cameră de luat vederi şi ne vom da seama după înregistrări despre cine a fost vorba", a mai spus Argăseală.

"Jucătorii spun că nu se poate juca meciul, în starea în care se află. Sunt foarte afectaţi. Nu depinde de noi asta însă. Mai contează acum dacă batem sau pierdem la Buzău?", a mai spus Argăseală la Antena 3.



Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a spus însă că sunt şanse mici ca meciul să nu se dispute. "Nu se pune problema în acest moment ca meciul să fie amânat. Urmează să stabilim în funcţie de evenimentele care au avut loc. Am vorbit cu Argăseală şi o să mai discut cu dânsul despre ce s-a întâmplat. Există un regulament pe care-l vom respecta. Ce, dacă i-a spart capu' unuia trebuie să amân meciul? Nu consider că din cauza unui jucător care are capul spart, ca un meci să nu se dispute!", a precizat Alexandru.



De partea cealaltă, Alexandru Boc, observatorul partidei Gloria Buzău - Steaua Bucureşti, a declarat că este posibil ca meciul să fie amânat, dacă situaţia este prevăzută de regulament. El a menţionat că Gloria Buzău nu are nimic de spus în acest caz şi că aşteaptă o cerere oficială din partea Stelei.


Autocarul Stelei, atacat cu pietre


Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close