Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii timişoreni îl susţin pe Gabi Balint, dar nu uită de Duşan Uhrin jr.

Jucătorii timişoreni îl susţin pe Gabi Balint, dar nu uită de Duşan Uhrin jr.

Jucătorii timişoreni îl susţin pe Gabi Balint, dar nu uită de Duşan Uhrin jr.
29 Dec 2008   •   14:01

Deşi declarase că nu va mai antrena niciodată, Gabi Balint a acceptat provocarea de a conduce în retur FC Timişoara. El a fost cucerit de ambiţiile bănăţenilor, iar Marian Iancu a fost cucerit de faptul că Balint şi-a însuşit obţinerea unui trofeu. "Suntem alături de el şi îl vom susţine în toate demersurile lui. Gabi Balint e singurul om a cărui părere contradictorie contează pentru mine, iar eu sunt garantul că el va fi singurul om care va decide la echipă", a spus Marian Iancu.
Privită cu ironie de către suporteri, care i-au reproşat lui Iancu aducerea unui antrenor de la televizor, numirea lui Balint în funcţia de antrenor principal a fost primită cu optimism de către jucătorii timişoreni. Gigel Bucur, care a mai evoluat sub comanda lui Balint şi la Sportul Studenţesc, se bucură că va lucra din nou cu tehnicianul de 46 de ani, dar a spus că nu este la fel de bucuros şi în privinţa plecării lui Duşan Uhrin jr. "E un om deosebit şi un antrenor foarte bun, alături de care am reuşit o promovare în Liga I, cu Sportul. Sper să realizăm împreună obiectivele impuse de conducere şi cred că putem obţine cel puiţin un trofeu în acest sezon. Repet, mă bucur că a venit Gabi Balint, dar asta nu înseamnă că mă şi bucur că a plecat Duşan Uhrin", a spus Gigel Bucur GSp.ro.
La rândul său, portarul Costel Pantilimon spune că numirea lui Gabi Balint este de bun augur. "Sperăm să fie mai bine acum, am lucrat cu domnul Balint şi în perioada în care a fost Hagi antrenor. Sperăm să obţinem rezultate bune, asta e important. Va fi greu, dar suntem în calcul pentru ambele trofee. Vom vedea la final ce va fi. Nu ştiu dacă este mai bine, dar dacă domnul Iancu a decis aşa, cred că este o decizie bună. Poate domnul Balint va organiza mai bine echipa pentru a nu mai primi atâtea goluri", a spus Pantilimon la GSp TV.
Căpitanul FC Timişoara, Dan Alexa, a spus că îşi doreşte să aibă rezultate bune cu Balint la conducerea echipei. "Este un antrenor care cunoaşte foarte bine ce reprezintă Poli pentru Timişoara şi pentru timişorenii. Este omul care ştie că la Timişoara se vrea performanţă şi va face performanţă, a mai lucrat aici împreună cu Hagi şi sunt sigur că va face treabă bună", a spus Alexa.
Antena3.ro

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close