Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jurnalist GSP amenințat cu bătaia, la telefon, de un titular al lui FCSB, după meciul cu Plzen: "O să-ți sparg botul! Să te ferești de mine!"

Jurnalist GSP amenințat cu bătaia, la telefon, de un titular al lui FCSB, după meciul cu Plzen: "O să-ți sparg botul! Să te ferești de mine!"

Jurnalist GSP amenințat cu bătaia, la telefon, de un titular al lui FCSB, după meciul cu Plzen: "O să-ți sparg botul! Să te ferești de mine!"
Sursa foto: Foto: Facebook/Steaua Bucuresti
27 Iul 2017   •   11:35

Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei delegat la meciul FCSB-Plzen și l-a amenințat, fiind deranjat de întrebările adresate patronului și antrenorului care-l vizau în mod direct. 

Marți seară, la finalul partidei dintre FCSB și Viktoria Plzen, jurnalistul GSP, Andrei Crăițoiu, l-a întrebat pe Becali în fața tribunei oficiale: "Nu e ciudat că Enache joacă fundaș dreapta, deși nu e fundaș dreapta, iar Morais, mijlocaș central, deși nu e mijlocaș central?". 

La 37 de minute de la finalul conferinței, unul dintre fotbaliștii vicecampioanei, vizat de întrebările jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degrabă un monolog al jucătorului plin de amenințări.

Dialogul integral, pe GSP.

×
Subiecte în articol: jurnalist amenintat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close