Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Kapetanos a semnat pe 200.000 de euro pe an şi joacă împotriva lui Ujpest în Europa League

Kapetanos a semnat pe 200.000 de euro pe an şi joacă împotriva lui Ujpest în Europa League

Kapetanos a semnat pe 200.000 de euro pe an şi joacă împotriva lui Ujpest în Europa League
Sursa foto: pantelis kapetanos
16 Iul 2009   •   09:02

Cristiano Bergodi poate sta liniştit. Dubla cu Ujpest este departe de a fi câştigată, dar măcar îl poate folosi pe atacantul său principal la debutul în Europa, grecul Pantelis Kapetanos. Atacantul elen a semnat miercuri prelungirea contractului cu Steaua pe încă un an şi poate juca în meciul cu maghiarii. Contractul lui Kapetanos este de 200.000 de euro pe an, Becali acceptând în cele din urmă ideea că grecul nu va accepta reducerea salariului de la 250.000 la 120.000 pe an.
Atacantul de 26 de ani a venit în vara lui 2008 la Steaua liber de contrat, după ce în ultimii ani jucase la AEK Atena. Cunoscut fiind faptul că jucătorii veniţi fără a se plăti pentru ei sumă de transfer primesc salarii mai mari, Kapetanos nici nu a vrut să audă de înjumătăţirea contractului scadent în acestă vară. Gigi Becali a impus un plafon salarial de 120.000 de euro, şi a transferat doar jucători care au respectat această regulă. Grecul, însă, nu a fost de acord şi Steaua era în pericol de a nu avea un vârf puternic la meciul cu Ujpest, întrucât Kapetanos nu era legitimat la LPF. Şi la presiunile antrenorului Cristiano Bergodi, Gigi Becali a dat din Franţa, de la Strasbourg, unde se află pentru lucrările Parlamentului European, semnalul: "Oferiţi-i lui Kapetanos 200.000 de euro pentru un an". Kapetanos a acceptat, Steaua i-a înregistrat contractul de joc, iar atacantul va fi trimis împotriva lui Ujpest împreună cu Romeo Surdu. Cu atât mai bine pentru Steaua, grecul fiind golgheterul echipei în sezonul trecut cu 11 goluri marcate în 23 de partide, potrivit gsp.
"A fost o mică problemă cu Kapetanos, dar s-a rezolvat şi va juca împotriva lui Ujpest. Sunt sigur că ne va ajuta mult în acest sezon", a declarat patronul Stelei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close