Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Kapetanos, indisponibil până la finalul sezonului: Se operează din nou la genunchi

Kapetanos, indisponibil până la finalul sezonului: Se operează din nou la genunchi

Kapetanos, indisponibil până la finalul sezonului: Se operează din nou la genunchi
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mar 2011   •   09:52

Văzut drept cel mai important transfer din această iarnă în Liga I, transferul lui Kapetanos la CFR Cluj s-a transformat în păcălealea anului. Atacantul grec resimte dureri la genunchiul drept, la care s-a operat de menisc în decembrie, şi este nevoit să plece în Portugalia să repete operaţia.

 
Kapetanos a fost operat la menisc înainte să fie declarat jucător liber de contract cu Steaua şi să semneze cu CFR. Intervenţia chirurgicală a decurs foarte bine, însă recuperarea nu a fost făcută corect, astfel că accidentarea jucătorului de 27 de ani a recidivat. „Nu s-a ocupat aşa cum trebuia de refacere. Fiind fără angajament în decembrie, nu a avut parte nici de un staff medical profesionist”, a declarat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, conform ProSport.
 
Plătit cu 180.000 de euro pe sezon, atacantul grec nu a apucat să joace decât de două ori pentru CFR, de fiecare dată câte o repriză, în meciurile cu Victoria Brăneşti şi Astra Ploieşti. În urma operaţiei pe care o va suferi, fostul stelist va fi indisponibil până la finalul sezonului.
 
Absenţa lui Kapetanos limitează variantele ofensive ale actualei campioane a României, care rămâne cu doar trei atacnţi valizi în lot, Cristi Bud, Sergiu Bus şi Paul Batin, după ce în pauza de iarnă s-a despărţit de Lacina Traore, Sasa Bjelanovic şi Ferdinando Sforzini.

×
Subiecte în articol: Pantelis Kapetanos CFR Cluj operatie Liga I
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close