Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Kapetanos, Varela şi Neagu au semnat cu Steaua

Kapetanos, Varela şi Neagu au semnat cu Steaua

Kapetanos, Varela şi Neagu au semnat cu Steaua
de M.C.    |    03 Sep 2013   •   15:42
Steaua a confirmat înregimentarea, pe ultima sută de metri, a trei noi jucători. Oficialii clubului au reuşit să obţină semnăturile lui Pantelis Kapetanos, Ionuţ Neagu şi Fernanado Varela, anunţă site-ul echipei.
 
Grecul Kapetanos revine sub culorile roş-albastre după un exod de aproape trei ani la CFR Cluj. Kapetanos va purta tricoul cu numărul 35, la fel ca şi la prima sa experienţă în Ghencea. Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost făcute publice.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Ionuţ Neagu, mijlocaşul de 23 de ani adus de la Oţelul Galaţi, a costat 620.000 de euro şi va purta tricoul cu numărul 26. Neagu ar fi fost cerut insistent de Gigi Becali, chiar dacă Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu are nevoie de serviciile sale.

Fernando Varela, fundaşul de 25 de ani de la Sporting Club Vaslui, ajunge la Steaua pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Chiricheş. Afacerea s-a făcut pentru aproape 1,5 milioane de euro, iar jucătorul ar urma să aibă unul dintre cele mai mari salarii de la club.
 
Cei trei jucători au fost incluşi în lotul pentru grupele Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Pantelis Kapetanos
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close