x close

La 59 de ani, Gică Popescu se întoarce pe terenul de fotbal. La ce echipă va juca

28 Apr 2017   •   13:16
La 59 de ani, Gică Popescu se întoarce pe terenul de fotbal. La ce echipă va juca

Fostul internaţional român Gheorghe Popescu (59 ani) va evolua vineri din nou pentru FC Barcelona, într-un "El Clasico", un meci al legendelor, care va avea loc la Beirut (Liban).

''Sunt multe nume mari ale fotbalului, dar va spun doar câţiva dintre cei care au venit la Beirut sau urmează să apară în acest meci: Ronaldinho Gaucho, Rivaldo, Eric Abidal, Edmilson, Nadal, Mendieta, Zambrotta, Davids. Pentru Real Madrid CF vor juca, printre alţii, Roberto Carlos, Fernando Morientes şi Christian Karembeu'', a afirmat Popescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul jucător al Barcelonei a efectuat şi o vizită la două şcoli din Liban în care clubul catalan desfăşoară Futbolnet, un program în care valorile le sunt prezentate copiilor printr-un concept inovativ şi modern.

''E o mare bucurie pentru mine să particip la activităţi sociale organizate de Barca şi să revăd foste glorii ale echipei'', a mărturisit fostul jucător al echipelor PSV Eindhoven, Tottenham şi Galatasaray.

Meciul va fi transmis vineri, de la ora 21,00 (ora Romaniei), pe pagina de Facebook a clubului FC Barcelona şi pe www.fcbarcelona.com.

Gică Popescu a jucat la FC Barcelona în perioada 1995-1997, fiind şi căpitan al echipei.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir)

Parteneri
Parteneri
sati