Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş: Dinamoviştii să se uite în curtea lor, în 2003 au pierdut şapte meciuri la rând

Lăcătuş: Dinamoviştii să se uite în curtea lor, în 2003 au pierdut şapte meciuri la rând

Lăcătuş: Dinamoviştii să se uite în curtea lor, în 2003 au pierdut şapte meciuri la rând
Sursa foto: marius lacatus
26 Mar 2009   •   22:45

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, s-a arătat deranjat de declaraţiile ironice care au venit la adresa echipei sale de la rivalii din Ştefan cel Mare. Oficialii dinamovişti Vasile Turcu şi Cristi Borcea nu au menajat deloc gruparea militară în ultimele zile, iar "Fiara" nu s-a lăsat mai prejos şi le-a reamintit acestora că în campionatul 2002/2003 erau cunoscuţi ca "Agenţii 007" ca urmare a şirului fără sfârşit de înfrângeri al "câinilor".
"Steaua mai are puţin şi cade de pe hartă", a declarat directorul executiv al grupării din "Groapă", Cristi Borcea, cu referire directă la poziţia din clasament şi posibilitatea unei căderi din prim-planul fotbalului românesc.
"Şi Dinamo a fost în situaţia noastră acum 4-5 ani, dacă îmi aduc bine aminte. Aveau şapte înfrângeri, nu meciuri fără victorie. Fiecare ar trebui să se uite în curtea lui", a repricat tehnicianul echipei din Ghencea, potrivit prosport.
Trecând la alt subiect, stelistul şi-a exprimat îndoiala în privinţa unei titularizări a jucătorului Herthei Berlin, Maximilian Nicu, în partida pe care România o va juca la Constanţa cu Serbia în preliminariile CM 2010:
?Cred că s-a pus prea multă presiune pe un singur jucător. Sunt sigur că Max Nicu este un jucător profesionist, iar dacă se va apela la el, sunt sigur că va da totul. Am văzut că Piţi şi-a făcut deja un grup şi nu cred că Max va începe meciul ca titular?, a închiat Marius Lăcătuş într-o intervenţie pentru GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close