Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş, impasibil la criticile lui Gigi Becali: M-am obişnuit

Lăcătuş, impasibil la criticile lui Gigi Becali: M-am obişnuit

Lăcătuş, impasibil la criticile lui Gigi Becali: M-am obişnuit
21 Apr 2009   •   15:36

După ce a ieşit din arest, Gigi Becali a declarat că a greşit când a lăsat echipa Steaua pe mâna lui Marius Lăcătuş. "Am ştiut că o să se aleagă praful, cum s-a şi întâmplat", a spus Becali. Marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul Stelei a declarat că s-a obişnuit cu astfel de cirtici şi că nu mai este deranjat de ele.

"M-am obişnuit să mă critice patronul, dar el nu critică pentru a demoraliza pe cineva, inclusiv pe mine. El face asta pentru a rezolva unele lucruri", a declarat Marius Lăcătuş, care a refuzat să relateze cum a decurs întâlnirea avută, luni, de finanţatorul Stelei cu jucătorii şi staful tehnic.

Lăcătuş a declarat totuşi că i-a spus patronului că se mai poate obţine locul întâi la finalul campionatului. Pentru asta, Steaua trebuie să învingă miercuri, pe teren propriu, campioana CFR Cluj. "Urmează un joc foarte important pentru noi, trebuie să obţinem o victorie ca să sperăm la sfârşitul campionatului într-o clasare cât mai bună. Prin efort, ambiţie şi multă minte sper să ne apropiem victoria. Nu ne putem permite să mai facem paşi greşiţi dacă vrem un loc de Liga Campionilor", a spus tehnicianul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close