Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş: Ne este ruşine de acest loc din clasament

Lăcătuş: Ne este ruşine de acest loc din clasament

Lăcătuş: Ne este ruşine de acest loc din clasament
Sursa foto: marius lacatus
11 Apr 2009   •   21:53

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că locul opt pe care îl ocupă Steaua după 24 de etape din acest sezon al Ligii I este unul ruşions, dar are convingerea că formaţia sa poate termina campionatul pe una din primele poziţii.
"Mă simt la fel de rău cum eram şi înainte de meciul cu Farul. Problema nu este că au plecat jucători în iarnă. Cu excepţia lui Rădoi şi Rada, este aceeaşi echipă ca în sezonul trecut, echipă care a jucat în Liga Campionilor. La fiecare echipă pot apărea perioade mai puţin faste. Noi nu ne doream acest lucru. Trebuie să fim sinceri cu noi, este o perioadă grea. Ne este ruşine de acest loc din clasament şi muncim să scoatem echipa din aceasta criză de rezultate şi să ajungem în acest an pe podium", a precizat tehnicianul "roş-albaştrilor", citat de Mediafax.
Cu toate acestea, tehnicianul este optimist că poate în primele trei locuri. ?Fotbaliştii mei, fără excepţie, se simt penibil pentru situaţia în care este echipa. Cu toţii vrem să urcăm în clasament. E o situaţie mai delicată, o perioadă mai grea. Să nu ne gândim că noi suntem Steaua şi atunci când intrăm pe teren, singurul fapt că suntem Steaua e de ajuns. S-a văzut că nu e de ajuns. Fiecare jucător va avea şansa lui de a juca, dar în acest moment, toţi cei care au băgat Steaua în situaţia asta, trebuie să o şi scoată. Poate jucătorii au fost şi afectaţi de incidentul cu Gigi Becali. Avem jucători care nu pot trece peste aceste momente, care capotează", a adăugat Marius Lăcătuş.
?Este doar o perioadă grea şi sperăm să trecem peste ea cât mai repede. Nu putem merge la infinit cu aceste rezultate?. Lăcătuş a comentat şi relaţia dintre el şi suporteri: "Nu mi-au cerut toţi suporterii demisia, ci doar o parte. Peluzele au fost alături de mine şi de echipă. Am fost aclamat, dar la fel de bine trebuie să suport şi criticile şi să răspund de rezultate. Atmosfera din jurul echipei nu a fost favorabilă, dar asta nu e o scuză, chiar dacă sunt jucători care capotează în faţa unei astfel de presiuni".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus Steaua Bucuresti
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close