Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş spune că jucătorii vechi din lotul Stelei sunt liberi să plece

Lăcătuş spune că jucătorii vechi din lotul Stelei sunt liberi să plece

Lăcătuş spune că jucătorii vechi din lotul Stelei sunt liberi să plece
Sursa foto: Dorin Goian si Sorin Ghionea
30 Ian 2009   •   16:51

Steaua ar putea să-şi piardă toţi veteranii lotului în curând. După căpitanul Rădoi, echipa din Ghencea i-ar putea pierde şi pe ceilalţi jucători internaţionali din apărare, Dorin Goian şi Sorin Ghionea, care sunt liberi să plece în străinătate. Anunţul a fost făcut vineri de antrenorul echipei, Marius Lăcătuş.
"Orice este posibil. Este foarte greu să te gândeşti că va mai veni cineva. Nu cred că vor mai apărea noutăţi, poate doar printr-o minune vom mai cumpara unul sau doi jucători. Cât despre plecări, dacă vor veni oferte avantajoase pentru club şi pentru jucători, le vom da drumul celor care se află de mult timp la Steaua posibilitatea să evolueze şi în străinătate. Nu mă plâng, pregătesc ce am la dispoziţie. Sunt jucători care au evoluat mai slab în tur, dar în retur sper ca evoluţiile lor să fie bune şi foarte bune", a declarat Lăcătuş pentru sptfm.
Eventualele plecări ale "gemenilor" Ghionea şi Goian s-ar adăuga unei lungi liste de plecări a jucătorilor cu ştate vechi în Ghencea. Pe rând, Steaua a rămas fără George Ogăraru (la Ajax Amsterdam), Sorin Paraschiv (Rimini), Nicolae Dică (Catania), Mihai Neşu (FC Utrecht) şi Mirel Rădoi (Al-Hilal). Între timp, Ogăraru s-a întors dar numai până la vară, sub formă de împrumut. De asemenea, Petre Marin trebuie să se gândească la retragere, având deja 35 de ani.
Plecarea celor doi stopperi ar putea să afecteze şi lupta pentru alegerea căpitanului Stelei, poziţie rămasă vacantă după plecarea lui Rădoi în Arabia Saudită. Goian şi Ghionea sunt, amândoi,.cotaţi cu şanse reale pentru purtarea banderolei de căpitan pe braţ.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian FC Steaua Marius Lacatus
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close