Antena 3 Sport Fotbal intern Lăcătuş uită că a lăsat Steaua pe 8: "Ar fi o nenorocire să rateze Steaua Europa"

Lăcătuş uită că a lăsat Steaua pe 8: "Ar fi o nenorocire să rateze Steaua Europa"

09 Iun 2009   •   17:31
Lăcătuş uită că a lăsat Steaua pe 8: "Ar fi o nenorocire să rateze Steaua Europa"
Sursa foto: marius lacatus

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş speră în continuare că fosta sa echipă se poate redresa pe ultima sută de metri pentru a prinde un loc de cupă europeană. Ciudat este, însă, că Lăcătuş ar considera dezastruos locul al şaptelea - echivalent cu ratarea Europa League - în condiţiile în care, atunci când antrena echipa şi aceasta era pe locul al 8-lea în Liga I şi juca extrem de slab, considera situaţia doar "nefericită".
"Cred că Unirea Urziceni merită să câştige campionatul, acum se pot face multe scenarii. Nu cred că cei de acolo s-au bucurat prea repede pentru trofeu. E ceva impresionant să câştigi un titlu, pentru că de acolo nu cred că se gândeau mulţi la o asemeanea performanţă. Ar fi o nenorocire pentru Steaua să rateze o prezenţă în cupele europene. Asta mă deranjează cel mai mult şi astfel nici nu prea îmi convine să discut despre alte grupări. Nu ştiu ce se va întâmpla în vară şi nici nu pot să comentez ce măsuri se impun, întrucât şi eu am fost implicat în acest sezon dezămagitor. Patronul trebuie să stabilească strategia, pe un sezon sau mai multe, în funcţie de ceea ce urmăreşte", a declarat Lăcătuş, potrivit prosport.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close